Wie zijn wij?


Team Jetoekomstnu - Professionals in verandering en groei

Wij zijn werkzaam binnen een groep van professionals met meer dan 16 jaar kennis en ervaring. Team Marketing was voor ons allen nieuw in het begin maar de motivatie was aanwezig om het vak te leren. De mogelijkheden zijn ontzettend groot en niet te vergelijken met een baan in loondienst. 

                                                                                   

Erik Schriemer

Erik Schriemer

Na een aantal studies, psychologie en filosofie, ben ik een tijdje werkzaam geweest op de logistieke afdeling van een plaatselijk ziekenhuis in Nijmegen. Ik kwam erachter dat je als werknemer tegenwoordig niet veel meer hebt te kiezen; vaste contracten bestaan (bijna) niet meer en je voelt je vaak klein in een grote groep werkzoekenden. Dit was althans mijn ervaring! Mijn geluk? Ik kwam iets unieks tegen! De mogelijkheid om mijn eigen carrière vorm te geven, hoe ík het wil, zonder afhankelijkheid van anderen!

Wat ik nú doe? Ik deel mijn verhaal en laat anderen de mogelijkheid zien om onafhankelijk van anderen een succesvolle carrière te creëren. 


Wij werken met gemotiveerde mensen die beseffen dat je serieus moet werken om iets te bereiken en op te bouwen. Mensen die van anderen willen leren en samen naar een resultaat willen toewerken. 


Bent u gemotiveerd en wilt u horen wat de mogelijkheden zijn dan kunt u uw gegevens invullen op het reactieformulier. Graag bij opmerkingen kort benoemen wat uw huidige situatie is.